Alternatief voor Camperbeurs Hardenberg

Yes! We doen mee met de Camperbeurs on Tour

Iedereen heeft last van COVID-19. Vooral de ondernemers worden hard én in hun hart geraakt. In deze economisch lastige tijden kan ik persoonlijk wel heel erg genieten van ondernemers met lef. Bedrijven die uit het niets met de meest prachtige initiatieven komen. 

Ondernemersgeest pur sang

De ene keer is het een alternatief voor een afgelast evenement. De andere keer is het een spontaan bedachte aanvulling op de bedrijfsactiviteiten. Het mooiste voorbeeld is de horecaondernemer die zijn restaurant moet sluiten en vervolgens een drive-in realiseert. Ondernemersgeest pur sang!

Geen camperbeurs Hardenberg

Zelf kregen we te horen dat de Camperbeurs in de Evenementenhal in Hardenberg niet doorging. Dat was natuurlijk geen verrassing. Veiligheid en gezondheid gaan boven alles! Het is wel jammer, want we komen er graag. Het is gezellig en er komen veel bezoekers. Tja, dan maken we er in 2021 maar een extra mooi feestje van! Toch?

Creatieve organisatie

De organisatie wilde zich er echter niet bij neerleggen. Een jaar zonder beurs, dat voelt niet goed! En dus kwamen ze met een mooi, creatief concept: Camperbeurs on Tour. Een tournee langs allerlei exposanten die anders in de Evenementenhal hadden gestaan. Of wij ook wilden aanhaken? Natuurlijk willen we dat!

Open dag bij Aart Camperinbouw

Maar liefst 26 exposanten gaven aan het initiatief te willen ondersteunen. De Camperbeurs on Tour vindt plaats in hetzelfde weekend wanneer anders de Camperbeurs in Hardenberg had plaatsgevonden: zaterdag 26 en zondag 27 september. Wij zetten onze deuren graag open om (potentiële) camperliefhebbers te ontvangen, laten onze modellen zien, vertellen graag over alle inbouwmogelijkheden en staan klaar om alle vragen te beantwoorden. En een hapje en drankje zit er ook nog wel in!

Wie doen er allemaal mee?

We zien je graag verschijnen en hopen natuurlijk dat je ook bij andere exposanten een kijkje gaat nemen. Via de link

https://www.camper-beurs.nl/camperbeurs-on-tour/ vind je alle deelnemers. In het bewuste weekend zijn we herkenbaar aan het Camperbeurs on Tour logo. We zijn allen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tot dan!

Arne Veluwenkamp

Hi, Waar kan ik je mee helpen?