The only way is up! We zijn dealer van Sky Up hefdak

Je kunt je voorstellen dat we regelmatig een pakketbezorger aan de deur hebben staan. Zelfs meerdere keren per dag. Het gebeurt echter niet vaak dat we een mooie fles wijn in onze handen krijgen gedrukt. En al helemaal niet uit Italië…

Cadeautje uit Rome
Inmiddels zijn we bij Aart Camperinbouw wel wat gewend. Soms krijgen we een mooie taart om de deur geschoven als bedankje van een tevreden klant. En we hebben met z’n allen ook al eens aan een rijsttafel gezeten die notabene ter plekke werd bereid. De fles wijn kwam echter niet van een tevreden klant, maar van een bedrijf uit de provincie Rome. 

Verleidingstruc
De Italianen gaven op deze bijzondere wijze aan dat ze graag met ons wilden samenwerken. De verleidingstruc miste zijn uitwerking niet, want de andere benadering prikkelde ons wel meteen. En natuurlijk zijn we supertrots dat ons familiebedrijf zelfs op meer dan vijftien uur rijden bekendheid geniet!

Dealer van Sky Up hefdak
Waar gaat het om? We mogen bekend maken dat we dealer zijn geworden van het zogenaamde Sky Up hefdak. Gemaakt in Italië, gemonteerd in Heino! Het opent de weg naar een nieuwe camperervaring voor de trotse eigenaar van een Fiat Ducato H2, Citroën Jumper H2 en Peugeot Boxer H2 (vanaf bouwjaar 2006) die is omgebouwd tot camperbus. 

Extra slaapruimte en meer zitgelegenheid
Het voordeel van het Sky Up hefdak werkt twee kanten op. Figuurlijk én letterlijk. Op de ‘bovenverdieping’ is extra slaapruimte gecreëerd om plek te bieden aan een luxe bed en een matras van 130 x 200 cm. Genoeg ruimte voor twee volwassenen dus! Tegelijk levert dat op de ‘benedenverdieping’ meer zitgelegenheid op.

Nieuwsgierig?
We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden. Maak daarom een afspraak met ons om de mogelijkheden voor jouw camperbus te bespreken. Wellicht zegt jij binnenkort net als ons: ‘The only way is up!’

Arne Veluwenkamp

Geef een reactie

Hi, Waar kan ik je mee helpen?